Aankoopmakelaar Betuwe

Wil je hulp bij het vinden van je droomhuis of willen jullie de stad uit en weet je eigenlijk niet precies waar je naar toe wilt? Heb je je nieuwe huis al gevonden, en ben je benieuwd of er nog addertjes onder het gras zitten? Dan kan ik je helpen: ik ben gecertificeerd aankoopmakelaar in de Betuwe: een prachtig stuk Midden Nederland dat voor velen nog onbekend is. Het ligt tussen Utrecht en Den Bosch en loopt van Gorinchem tot aan Nijmegen. In de huidige dynamische woningmarkt is het belangrijk goed voorbereid te zijn en met een eigen aankoopmakelaar weet je zeker dat al je kopersbelangen behartigt worden.

Hoe ik aankoopmakelaar in de Betuwe werd

Wij zijn zelf een aantal jaar geleden verhuisd vanuit Amsterdam naar een klein dorpje in de Betuwe: ik weet hoe het is om die stap te maken. Het was spannend om de stad te verlaten, maar buiten de stad wonen bevalt ons heel goed. We hebben een grote tuin, meer ruimte voor de kinderen en veel groen om ons heen. De kinderen kunnen buitenspelen, hutten bouwen en de gejaagdheid van de stad gaat langs ons heen. Ik help jullie graag dat buitenwonen ook te ervaren en met mijn achtergrond als gecertificeerd makelaar heb ik de tools om jullie bij de aankoop te adviseren.

Diensten aankoopmakelaar Betuwe:

Als aankoopmakelaar in de Betuwe kan ik je helpen met:

  • Advies geven over de geschikte omgeving gebaseerd op jullie woonwensen
  • Vinden van geschikte woningen uit het actuele woningaanbod
  • Bezichtigen van alle potentiële droomhuizen
  • Biedingsadvies op basis van een check van vergelijkbare woningen, omgeving en woningwaarde
  • Onderhandelingen over de koopsom + aanvullende voorwaarden
  • Juridische check van de woning (erfdienstbaarheden, kettingbedingen, vergunningen, bestemmingsplannen,
  • Bouwkundige check van de woning (aanwezigheid van asbest, loden leidingen, olietank) (we zullen altijd een bouwkundige een onafhankelijke keuring laten uitvoeren)
  • Gemeentelijke check van de woning (aanwezige vergunningen, bestemmingsplannen, mogelijkheden voor verbouwingen)
  • Check van de koopakte & begeleiding bij het ondertekenen van de akte
  • Inspectie van het huis bij de sleuteloverdracht
  • Begeleiding bij de notaris bij het tekenen van de leveringsakte

Voor de aankoop van jullie nieuwe landelijke huis, hanteer ik een vast tarief. Zo zijn de kosten voor iedere prijsklasse gelijk en weet je altijd waar je aan toe bent.

Kosten aankoopmakelaar

1) Van Zoeken Naar Wonen
Jullie worden begeleid bij het gehele proces vanaf het zoeken van jullie droomhuis tot aan het krijgen van de sleutel.

 • Kosten € 4997,- incl BTW

2) Van Gevonden Naar Wonen
Het droomhuis is al gevonden door jullie en ik als begeleid jullie als aankoopmakelaar vanaf de tweede bezichtiging tot aan het krijgen van de sleutel. Het zoek traject valt hier buiten.

 • Kosten € 2749,- incl. BTW

Samen jullie nieuwe droomhuis aankopen?

 

Als we samen gaan zoeken, dan stuur ik jullie dagelijks het geschikte woning aanbod door en begeleid ik jullie vanaf de eerste bezichtigingen.Na de bezichtiging geef ik advies over de bouwkundige staat, de juridische zaken en de belangrijke omgevingsfactoren en uiteraard over de hoogte van de bieding. De onderhandelingen doe ik namens jullie. Ik begeleid jullie bij het tekenen van de koopakte en zorg ervoor dat de koopakte ook in kopers belang wordt opgesteld. Samen doen we op de dag van de sleutel overdracht een eindinspectie en gaan we naar de notaris voor de eigendomsoverdracht. Ik adviseer over de keuze voor bouwkundig keurder, financieel adviseur, taxateur en notaris.