Aankoopmakelaar Betuwe

Wil je hulp bij het vinden van je droomhuis of wil je de stad uit en weet je eigenlijk niet precies waar je naar toe wilt? Heb je je nieuwe huis al gevonden, en wil je weten of er nog addertjes onder het gras zitten? Dan kan ik je helpen: ik ben gecertificeerd aankoopmakelaar in de Betuwe: het gebied tussen Utrecht en Den Bosch. Ik richt me vooral op jonge gezinnen die de stad uit willen naar een huis met een grotere tuin en meer ruimte. Ik zorg ervoor dat je weet in welke plaats(en) je je droomhuis moet zoeken, we vinden hem samen en ik behartig al je kopersbelangen.

Wij zijn zelf 2 jaar geleden verhuisd vanuit de stad naar een klein dorpje in de Betuwe, dus ik weet hoe het is om die stap te maken. Het was spannend om de stad te verlaten, maar buitenwonen bevalt ons heel goed. We hebben een grote tuin, meer ruimte voor de kinderen en veel groen om ons heen. De kinderen kunnen buitenspelen, hutten bouwen en de gejaagdheid van de stad gaat langs ons heen. Ik help jullie graag dat buitenwonen ook te ervaren!

Als aankoopmakelaar in de Betuwe kan ik je helpen met:

  • Advies geven over de geschikte omgeving gebaseerd op jullie woonwensen
  • Doorsturen van geschikte woningen uit het actuele woningaanbod
  • Bezichtigen van alle potentiĆ«le droomhuizen
  • Biedingsadvies op basis van een check van vergelijkbare woningen, omgeving en woningwaarde
  • Onderhandelingen over de koopsom + aanvullende voorwaarden
  • Juridische check van de woning (erfdienstbaarheden, kettingbedingen, vergunningen, bestemmingsplannen,
  • Bouwkundige check van de woning (aanwezigheid van asbest, loden leidingen, olietank) (we zullen altijd een bouwkundige een onafhankelijke keuring laten uitvoeren)
  • Gemeentelijke check van de woning (aanwezige vergunningen, bestemmingsplannen, mogelijkheden voor verbouwingen)
  • Check van de koopakte & begeleiding bij het ondertekenen van de akte
  • Inspectie van het huis bij de sleuteloverdracht
  • Begeleiding bij de notaris bij het tekenen van de leveringsakte

DIENSTEN:
Voor de aankoop van jullie nieuwe "buiten" huis, hanteer ik een vast tarief + een % over het onderhandelingsresultaat. Zo zijn de kosten voor iedere prijsklasse gelijk en worden we er allebei blij van als we een lagere koopsom onderhandelen!

Ik kan jullie op 2 manieren helpen:

1) Van Zoeken Naar Wonen
Ik begeleid jullie bij het gehele proces vanaf het zoeken van jullie droomhuis tot aan het krijgen van de sleutel. Ik geef suggesties voor jullie woonlocatie en stuur jullie al het geschikte aanbod dagelijks door en begeleid jullie verder vanaf de eerste bezichtigingen.

2) Van Gevonden Naar Wonen
Jullie hebben je droomhuis al gevonden en ik begeleid jullie vanaf de tweede bezichtiging.

Als je interesse hebt, dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe ik je kan helpen. We maken een kennismakingsafspraak, dat kan telefonisch of live met een kopje koffie.