Over Suzanne

Ik ben Suzanne Thöene, gepassioneerd dorpsbewoner, locatie scout & aankoopmakelaar in de Betuwe. Ik help jonge gezinnen de stap te maken om de stad uit te verhuizen en te gaan wonen op het "platteland".

De stad uit...

In 2016 zijn we vanuit Amsterdam naar een klein dorpje in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend. De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek. Fietsend over de grachten, omringd door leuke boetieks en restaurants, wandelen in het Vondelpark. Dat durfde ik niet zomaar achter te laten en ik heb dan ook járen onderzoek gedaan naar WAAR we dan gingen wonen. We gingen naar een dorp met 300 inwoners en (afgezien van het dorpshuis), verder helemaal niets.... Geen winkel, geen bakker, geen latte macchiato: een hele omschakeling!

Gek genoeg bevalt het me fantastisch en zou ik niet meer terug willen. We genieten dagelijks van het buiten wonen, het mooie uitzicht en het vele groen. De tuin is groot en we hebben veel ruimte voor de kinderen. Ik heb mijn groene vingers ontdekt en we eten groente uit de moestuin. Het leven in een dorp heeft me rust gegeven. Er is meer focus voor het gezin en we zijn veel meer buiten in de natuur. De rivier de Linge is mijn nieuwe liefde en daar duik ik dan ook dagelijks even in voor een verfrissende duik.

 

Ondernemersbloed

Via een aantal omzwervingen ben ik in 2006 het mode vak ingerold. Ik werkte als product- & salesmanager van de knitwear afdeling. Daarna heb ik mijn eigen fashion label Fancy Friday's gehad. Ik ontwierp een dames collectie en liet die produceren in Azië, een prachtig maar moeizaam vak. Toen wij ons eerste kindje kregen en de crisis in modeland heel hard te merken was, ben ik daarmee gestopt. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd makelaar, eerst in Amsterdam en later ben ik hier in de Betuwe als makelaar gaan werken.

Het ondernemersbloed ging toch weer stromen en sinds 2018 ben ik zelfstandig onderneemster. Ik kan nu mijn hart volgen, mijn creativiteit de vrije loop laten en mijn flexibiliteit vergroten. Door mijn samenwerking met Van Kessel KroezenVan Kessel & Van Gellicum kan ik mijn rol als aankoopmakelaar uitoefenen met een sterke, betrouwbare NVM partner.