Over Suzanne

Ik ben Suzanne Thöene, aankoopmakelaar in de Betuwe en ik help jonge gezinnen de stap te maken om de stad te verlaten en te gaan wonen op het "platteland".

Van Stad Naar Land - Van Zoeken Naar Wonen.

Ik ben naast gecertificeerd makelaar ook ervaringsdeskundige, want twee jaar geleden zijn we vanuit Amsterdam naar een klein dorpje in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend... De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek, naar een dorp met 300 inwoners en helemaal niets.... Een hele omschakeling, maar het bevalt heel erg goed en ik wil niet meer terug. We genieten dagelijks van het buiten wonen, het mooie uitzicht en het vele groen, de ruimte voor de kinderen en de groente uit onze eigen moestuin. De rivier de Linge is mijn nieuwe liefde en daar duik ik dan ook regelmatig even in voor een verfrissende duik. De stad zoek ik nog vaak op en die lekkere koffie die ik om de hoek ging halen, maak ik nu gewoon zelf! 

Die passie voor het buitenleven deel ik graag en in combinatie met mijn jaren als gecertificeerd aankoopmakelaar, zorg ik er graag voor dat gezinnen hun droomhuis buiten de stad kunnen aankopen. Ik help bij het beslissen welke plek het meeste geschikt is, want veel mensen weten helemaal niet waar ze naar toe zouden willen verhuizen. Dat doe ik aan de hand van een aantal vragen die duidelijk maken wat je belangrijk vindt aan de MANIER van wonen en leven. We kijken dan nog helemaal niet naar het huis zelf. De omgeving is namelijk belangrijk voor het woonplezier: het huis kun je zelf naar eigen smaak maken, maar de buren, de cultuur van het dorp en de scholen in de buurt, zijn minstens net zo belangrijk voor je woongenot.  Het zou toch zonde zijn als je merkt, dat het niet gewaardeerd wordt als jij op zondag het gras gaat maaien....

aankoopmakelaar Betuwe

Na mijn studie ben ik het mode vak ingerold als productmanager van een importeur van dameskleding, en daarna heb ik mijn eigen fashion label gehad. Toen ik moeder werd in 2013 en de crisis in modeland heel hard te merken was, ben ik daarmee gestopt. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd makelaar, eerst werkte ik in Amsterdam en later ben ik hier in de Betuwe als makelaar gaan werken. Het ondernemersbloed ging toch weer stromen en sinds begin 2018 ben ik weer zelfstandig onderneemster. Ik kan nu mijn hart volgen, mijn creativiteit de vrije loop laten en mijn flexibiliteit vergroten en ondertussen doe ik allemaal dingen die ik leuk vind!